SwitchBeach 1 t/m 3 juli 2016

dinsdag 10 mei 2016
Geschreven door communicatie
poster switchbeachDit jaar bestaat volleybalvereniging Switch uit Hooglanderveen 45 jaar. En dit jubileum wordt groots gevierd. In de afgelopen maanden zijn er al verschillende activiteiten voor de leden georganiseerd en er staat ook nog wat op de kalender voor de rest van het jaar. Maar in het weekend van 1 t/m 3 juli 2016 nodigt Switch Volleybal haar buren - in de breedste zin van het woord - uit voor dit feest. Het Disselplein wordt voor deze gelegenheid vol gestort met zand: een heel weekend beachvolleybal voor en door spelers in verschillende leeftijden en nivo’s.

Switch BuurtBeach - vrijdag 1 juli
Switch nodigt iedereen uit Hooglanderveen, Vathorst en omgeving uit voor een avondje beachvolleybal. Gezelligheid en sportiviteit staan hierbij voorop! Volleybal ervaring is dus geen must. Zoek een team van minimaal 4/maximaal 6 personen bij elkaar - maakt niet uit: familie, vrienden en/of buren - en schrijf in. Het toernooi start om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 22.00 uur. Met een lekker strandsfeertje en de bar die open is, wordt dit een onvergetelijke avond. Kosten voor deelname zijn - dankzij het buurtbudget - € 4,50 per team.  Voorwaarden: min. 4 personen, max. 1 competitiespeler.
Inschrijven middels het digitale inschrijfformulier Switch BuurtBeach


SwitchBeach 2016 - zaterdag 2 juli

Op 2 juli gaat het beach-geweld los tijdens het 2x2 beachvolleybaltoernooi. Alle (beach)volleyballers uit Amersfoortse, maar ook zeker uit de omliggende regio worden uitgenodigd om die dag mee te dingen naar de prijzen in 3 verschillende categorieen (Laag/Midden/Hoog). Er is ruimte voor maximaal 48 dames- en herenteams. Van elke categorie wordt er gestreden in 2 poules van 4 teams. Na de poule-wedstrijden wordt er nog alle teams uit de beide poules gestreden om de uiteindelijke eindklassering.

Kosten per team van minimaal 2 personen/maximaal 3 personen bedragen € 25.
's Ochtends van 10.00 - 14.00 uur     
Dames - Laag
Dames - Midden
Heren - Laag
‘s Middags van 14.00 uur - 18.00 uur
Dames - Hoog
Heren - Midden
Heren - Hoog


De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ voor de onvermijdelijke analyses van de wedstrijden. Schuif je ook lekker aan? Kosten zijn € 12,50 per persoon.

Inschrijven middels het digitale inschrijfformulier SwitchBeach 2016.


Switch JeugdBeach - zondag 3 juli
Switch wil het beachvolleybal-virus graag overdragen aan haar jeugdleden. Voor de jeugd wordt op zondagmiddag 3 juli een beachvolleybal clinic + wedstrijden georganiseerd. Deze clinic komt tot stand i.s.m. Anders Beachvolleybal school uit Harderwijk. De kosten bedragen € 4,50 per persoon.

Voorwaarden: min. 12 jaar, ter plekke worden de wedstrijdteams samengesteld, dit is 4x4 of 2x2.

Inschrijven
middels het digitale inschrijfformulier Switch JeugdBeach
sponsoren SwitchBeach
Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. 

Meer weten over cookies