SwitchBeach 23-25 juni 2017

dinsdag 10 mei 2016
Geschreven door communicatie
Na een succesvolle eerste editie, organiseert Switch Hooglanderveen ook in 2017 SwitchBeach. Op 23, 24 en 25 juni storten we Disselplein weer vol met zand en nodigen we onze buren - in de breedste zin van het woord - uit voor dit evenement. Het wordt een heel weekend beachvolleybal voor en door volleyballers van alle leeftijden en van elk niveau.

Switch BuurtBeach - vrijdag 23 juni
!!!Let op: Switch BuurtBeach is vol! Inschrijven is nog mogelijk, maar vooralsnog alleen voor een plek op de reservelijst!!!

Switch nodigt iedereen uit Hooglanderveen en Vathorst uit voor een avondje beachvolleybal op vrijdag 23 juni. Gezelligheid en sportiviteit staan hierbij voorop! Volleybalervaring is dus geen must. Zoek een team van minimaal 4/maximaal 6 personen bij elkaar. Maak een team van familie, vrienden en/of buren, of een mix, en schrijf in. Het toernooi start om 19.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur.
Voorwaarden: minimaal 4 personen, maximaal 6 personen en maximaal 1 competitiespeler. Kosten: € 4,50 per team.

Inschrijven via het digitale inschrijfformulier Switch BuurtBeach


SwitchBeach 2017 - zaterdag 24 juni

!!!Let op: SwitchBeach is vol! Inschrijven is nog mogelijk, maar vooralsnog alleen voor een plek op de reservelijst!!!

Op zaterdag 24 juni gaat het beachgeweld los tijdens het 2x2 beachvolleybaltoernooi. Alle (beach)volleyballers uit Amersfoortse, maar ook zeker uit de omliggende regio, worden uitgenodigd om die dag mee te dingen naar de prijzen in drie verschillende categorieen (Laag/Midden/Hoog). In elke categorie wordt er tussen 10.00 en 18.00 uur gestreden in twee poules van vier teams. Na de poule-wedstrijden wordt er nog door alle teams uit de beide poules gestreden om de uiteindelijke eindklassering. Kosten: € 25,- per team.

De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ voor de onvermijdelijke analyses van de wedstrijden. Schuif je ook lekker aan? Kosten voor de barbecue zijn € 12,50 per persoon.

Inschrijven via het digitale inschrijfformulier SwitchBeach 2017

Er is in 2017 geen beachvolleybalprogramma gepland voor zondag 25 juni. De mogelijkheden voor een clinic beachtennis worden momenteel verkend.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op met de organisatie van SwitchBeach.
Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. 

Meer weten over cookies